HEALING

Stärk kroppens egen förmåga att läka och återställa sig

Healing betyder "läkning" och har funnits i de flesta kulturer runt om i världen i tusentals år. 
Healing innebär att du gör dig av med blockeringar som skapar reaktioner i kropp och själ. Det finns många former av healing, men det som är gemensamt för alla metoder är att man arbetar med människans energisystem. Healing balanserar och harmoniserar energier som är i obalans. Healing aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Allt i universum är energier, och dessa vibrerar i olika frekvenser / hastigheter. Det gäller även healingenergier, som också vibrerar i olika frekvenser.
När vi ger eller tar emot healing så höjer vi vår egen frekvens.

Vad är healing bra för?

Healing är mycket effektivt vid depression, stress, oro, utbrändhet och sömnsvårigheter. Healing är också ett redskap för personlig utveckling, bättre självförtroende och djupa livsinsikter. Ett fint komplement om du går i coachning/terapi.

 • Ger djupgående avslappning och bättre sömn

 • Frigör stress och spänningar och löser upp energiblockeringar

 • Verkar känslomässigt lugnande

 • Balanserar kroppens energier och chakran

 • Fyller på energiförrådet samt ökar och stärker ett positivt energiflöde

 • Stärker immunförsvaret och kroppens naturliga förmåga till läkning

 • Renar kroppen från gifter och slaggprodukter

 • Frigör känslor så att de kommer upp till ytan och upplöses

 • Lindrar smärta och obehag som orsakas av störningar i kroppsfunktionerna

 • Sänker högt blodtryck och höjer för lågt blodtryck

 • Minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar

 • Ökar intuition och kreativitet, man tänker klarare

 • Hur går en behandling till?
  En behandling tar ca en timme och klienten ligger påklädd under en filt på en behandlingsbänk. Behandlingen går till så att jag lägger mina händer på olika punkter, på eller strax ovanför klientens kropp, spontant efter klientens behov. 

  Healingenergin kan för vissa personer kännas varm eller kall, det kan även kännas magnetiskt eller elektriskt. Vi kan inte bestämma var och hur healingen ska verka på klienten, vi kan bara förmedla den. Alla upplever en healingbehandling olika, samma person kan dessutom uppleva behandlingen olika från gång till gång. Vi får precis det vi behöver när vi får healing, och healingenergin går dit den ska utan att vi behöver tänka på det eller göra något särskilt. Healing arbetar inte bara med symtomen, utan även med orsaken till att de uppstått.

  (Healing är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till healingbehandlingar).

  För att boka en tid eller om du har några frågor, klicka på "Boka online" nedan eller maila info@mindharmony.se eller ring 070-5434004.  MEDITATION

  Meditation kan vara en hjälp för att finna ditt inre lugn. Vi kan använda meditationen i våra samtal, men jag erbjuder även meditationskurser, grupp eller privat.

  Precis som med allt annat passar olika typer av meditation för olika individer, guidade meditationer, använda mantran eller bara fokusera på din andning i fullständig tystnad....
  Genom att testa olika varianter kan vi hitta en meditationsform som passar just dig. 
  Här bjuder jag på några guidade meditationer som hjälper dig hitta din inre kraft, ditt inre lugn. Klicka på knapparna för att lyssna:


  MEDITATIONSKURS I TYRESÖ STRAND

  Välkommen till en meditationskurs där vi går igenom några olika tekniker. Perfekt för dig som vill komma igång och meditera och testa olika varianter för att hitta den form som passar dig bäst. Kursen passar även dig som mediterat tidigare.

  Inga förkunskaper krävs.

  Kostnad 5ggr - 1400 kr  eller 300 kr/gång
  Antal deltagare: max 6 pers 

  Boka din plats senast kvällen innan varje kurstillfälle via sms till 0705434004

  Kursen hålls i Tyresö Strand - mer info fås vid anmälan

  Inga datum inbokade för närvarande - är du intresserad av en kurs får du gärna höra av dig.

  Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig
  maila eller ring 070-5434004