MALA HALSBAND

Mind Harmony Sweden - Smycken med mening, gjorda med kärlek

Mala halsband är en sträng eller radband med 108 pärlor som har använts i tusentals år i traditioner inom buddhism, hinduism, yoga , bön och meditation. Man kan använda Malan som ett hjälpmedel vid meditation eller helt enkelt bära det för att man tycker att det är vackert...

Mind Harmony Sweden´s Mala halsband är handknutna av mig personligen, en knut mellan varje pärla av ädelstenar, sandelträ, rudraksha och med silverpläterade  detaljer (nickelfria) eller detaljer i rostfritt stål.  Energismycken som har en djupare betydelse, varje del i smycket är där av en mening. Stenarna/kristallerna har en kraft som alltid finns där, vare sig vi är medvetna och känner av det eller inte. Jag laddar dessutom varje smycke med kärlek, tillit och värme. 
Välj det smycke som du känner dig dragen till, det blir alltid rätt.

Malahalsband Malahalsband - MindHarmonyStockholm

Alla smycken är handgjorda av mig och med olika design, inget blir exakt det andra likt... om du har några önskemål om stenar eller färg eller
hänge/tofs går det bra att komma med en förfrågan. 

Det kommer att komma upp fler smycken efter hand. Håll gärna koll på Mind Harmonys Facebooksida eller Instagram för uppdateringar.
https://www.facebook.com/mindharmonysweden/
https://www.instagram.com/mindharmonysweden/


Mer information om de egenskaper de stenar/kristaller har som jag använder till mina smycken  kan du läsa om under fliken Kristaller & Stenar.

Med ditt smycke får du en beskrivning om de kristaller/stenar som det är gjort av och de egenskaper de står för.

Om du vill beställa något av de smycken som finns nedan , gå till vår webbshop där du också hittar fler halsband.
Om du har några specifika önskemål är du välkommen att höra av dig till info@mindharmony.se


Connection-Mala
Med vissa personer känner vi en stark koppling - nu kan du förstärka den ytterligare med två likadana eller matchande Mala halsband. Till dig och din partner/vän/mor/far/syster/bror/eller till någon annan som du har en stark "connection" till!
Välj bland de halsband som finns i webbshoppen eller specialbeställ med de stenar och hängen som du/ni känner passar er!
Pris Connection-Mala (2st halsband)
från 1700 kr (6mm pärlor) 

från 1850 kr (6mm+8mm pärlor)
från 2000 kr (8mm pärlor)

För att beställa eller om du har några frågor: info@mindharmony.se