BOKNINGSREGLER

Anmälan och bokning till samtal eller healing behandling görs antingen via e-post eller sms/telefonsamtal till 070-543 40 04.

Avbokningsregler:

Om du behöver avboka eller ändra din tid, vänligen kontakta mig senast 24 timmar innan bokad tid genom att skicka ett sms till 070-5434004.

Vid senare avbokning debiteras full taxa.

Med anledning av COVID-19 vill jag meddela att jag tar emot klienter som vanligt så länge både jag själv som mina klienter är friska och symtomfria. Jag gör också mitt yttersta för att följa de hygienkrav som rekommenderas. Jag erbjuder även sessioner via Skype, FaceTime eller GoogleDuo om man så önskar. Möjlighet finns också att ta samtalet utomhus - Walk & Talk. Skulle du känna symptom och behöver avboka med kort varsel kan vi ta samtalet via telefon/videosamtal.


Anmälan till kurser/retreats görs lämpligast till angiven e-postadress
På vissa kurser tas en anmälningsavgift ut (f.n. 10 % av kursavgiften). Denna avgift ska vara betald inom 10 dagar för att säkerställa din deltagarplats. När du anmäler dig till mig får du en bekräftelse till din angivna e-postadress. Har du inte fått en bekräftelse via e-post, var vänlig och kontakta mig så snart du kan.

Avbokningsregler kurser/retreats anges vid respektive tillfälle.