FAMILJEHANDLEDNING/COACHNING

Föräldrarollen är inte alltid helt enkel att hantera. Att bli och vara förälder kan vara helt underbart och fantastiskt men också kämpigt och jobbigt. 
Jag tror att alla föräldrar vill sina barn det allra bästa, men ibland går man som förälder vilse i hur man ska hantera de reaktioner som dyker upp i olika situationer. Tidigare generationer följde alla mer eller mindre samma "manual" för hur barn ska uppfostras. Alla hade samma syn. Så hände något med fria uppfostran och det slog över åt andra hållet. De som är föräldrar idag tampas med att hitta sitt sätt där det inte längre är en tydlig väg att gå. Vi har som föräldrar med oss vår egen uppfostran, samhällets syn, tidningar och sociala medier som bombarderar oss med tyckande, släkt och vänners syn, olika kulturers syn på hur man som förälder ska agera.
Inte helt lätt att vara alla till lags. 

Så hur ska jag som förälder hitta rätt? 
Hur ska jag göra för att både göra det bästa för mina barn och må bra själv?
För att vara en bra förälder innebär faktiskt också att vi "ger oss själva syrgasmasken först, och sedan till den som sitter bredvid". 
Jag hjälper dig som förälder att stärka dig i din roll för att på så sätt kunna möta dina barn på bästa sätt. Allt för att ge dina barn bästa förutsättningarna för att bli starka självständiga individer med god självkänsla. Jag hjälper dig att få en bra relation både med dig själv och dina barn. 

I samtalet möter jag dig/er med fullständig närvaro och acceptans. Jag jobbar självfallet under tystnadsplikt och utgår från Family-Lab´s och Jesper Juuls relationistiska förhållningssätt men har även med mig min grund som Diplomerad Samtalsterapeut i psykosyntes.

Om du vill boka tid eller har några frågor hör gärna av dig till mig antingen via mail eller ring 0705434004