SAGT OM ULRIKA

"Ulrika är fantastisk! Jag har gått hos många olika terapeuter/samtalscoacher men Ulrika sticker verkligen ut som den bästa."
- SOPHIE

"Vill man träffa någon som lyssnar och förstår en, samt kommer med reflektioner som gör att man förstår hur man fungerar. Bara att boka. Bästa investeringen jag gjort på länge."
- SEBASTIAN

"Ulrika är en genuint hängiven och engagerad terapeut och är otroligt varm och öppen som person. Hon ser hela människan och är lyhörd inför alla önskemål. Jag sökte mig till henne för att få hjälp att hantera livet efter att jag tagit mig ur ett beroende och hon har hjälpt mig att se på mig själv och livet i ett perspektiv som ger mig en bestående stabilitet och harmoni."

- HENRIKA 

"Hos Ulrika känner man sig trygg och man blir varmt mottagen. Att vara hos henne ger mig varje gång nya nycklar till att lära känna mig själv bättre. Hon hjälper mig att förstå hur jag kan ge mig själv mer självkärlek och mer självkänsla. Ulrika förklarar på ett enkelt sätt så att det blir lätt att förstå."

- HELENE

"Gick på min första healing och upplevde en jätteskön avslappning samtidigt som det kändes som smärtor luckrades upp. Ulrika kändes väldigt professionell och entusiastisk och berättade hennes upplevelse om vad hon såg hos mig under healingen, vilket var väldigt känslosamt men jättefint."
- LINN

"Det var underbart! Klangmassage ÄR underbart! Ulrika var en mycket likeable person. Jag trivdes direkt! Och har bokat in fler behandlingar."
- MALIN

"Att ha dessa samtal med dig Ulrika- där du lyssnar guidar och hjälper med mycket värme närvaro och pepp - det är fantastiskt! Mår så mycket bättre varje gång jag varit hos dig"

- PIA

"Klangmeditation - Fantastisk upplevelse i harmonisk miljö. Djupt avslappnande som gav en skön och mjukgörande känsla i hela kroppen. Även en fin reflekterande pratstund före och efter. Rekommenderas varmt!"
- NIKLAS

"Tack Ulrika. Du har har hjälpt mig med din närvaro, din lyhördhet och din medkänsla. Känner mig trygg."
- LEILA

"Du är så bra! Vet exakt vad du ska säga för att få in mig på rätt bana. Dina tips har verkligen hjälpt. Ser fram emot vårt nästa möte."
- JOSEFIN

"Ett samtal med dig har gett mig mer än alla timmar jag gått hos olika psykologer tidigare."
- SANNA

"Klangmassage för första gången i mitt liv. Saknar ord; så fantastiskt! Vibrationerna och ljudet från klangskålarna var magiskt. Det är svårt att med ord beskriva vad som hände; men förutom att jag kände mig avslappnad så kom också många tankar och insikter till ytan. Ulrika är en väldigt varm och empatisk person och jag kände mig helt trygg. Stort tack!❤️"
- JENNY

"Bästa jag har varit med om iår! Så lugn, trygg och positiv! Hit ska jag verkligen komma tillbaka till!!"
- ALINA 

"Så lugn och välkomnande. Tack för att du lyssnar helt genuint."
- JULIE

"Tacksam är jag som hittade Ulrika på Bokadirekt. Här känner att jag kan vara mig själv. Ulrika är skicklig i allt hon gör. Jag har varit både på klangmassage och coaching. En underbar kombo. Jag kom dit jättestressad och trött. Nu har jag fått tillbaka lugnet igen. Den underbart sköna klangmusiken har fått min kropp/ chakran i balans igen. Alla mina spänningar i nacken försvann, så skönt jag hade ingen aning om kraften i klangskålarnas kraft. Jag kan också komma därifrån med nya insikter om mig själv och kommer ytterligare ett steg till personliga utveckling. Jag rekommenderar varmt att boka tid hos Ulrika."
- HELENE

"Otroligt varmt och välkomnande. Har tidigare fått coaching och det har varit mycket bra och transformerande. Denna gång tog jag emot klangskåls healing. Otroligt skönt, avslappnad och balanserande för kropp och sinne. Känner mig stabil och tacksam när jag lämnar. Ulrika är både erfaren, kunnig och vis i sin vägledning i öppnandet av mitt inre. Tack rekommenderar de varmaste."
- CHRISTINA

"Att ha Ulrika , min coach, i bakgrund av mitt liv inger mig trygghet och stabilitet. När jag fastnar i mitt liv så bokar jag en tid. Vi möts undersöker problemet, finner förståelsen och lösningar på det. Jag är så tacksam för det!"
- PILAR

”Klangmeditation med Ulrika Håkans från Mind Harmony på agendan för årets första rikskonferens. Ett välbehövligt, annorlunda och uppskattat inslag i en övrigt intensiv tillvaro för vårt svenska kommersiella Team.”

- LUDVIG W / SEMPER AB


"Jag har varit på klangmassage hos Ulrika! Sån härlig och välgörandebehandling som jag rek. Varmt!"

- KERSTIN


"Så glad att ha Ulrika som coach och att jag har möjlighet att mixa mellan samtalsrum och terapi under promenader. Passar mig så bra."

- ANN-CHRISTINE


"Så otroligt bra stunder att sitta och prata med Ulrika. Bra samtal och healingen är väldigt bra. Man känner sig riktigt bra i själen när man går därifrån!"

- JESSICA


"Ulrika är en mycket fin, genuin och varmhjärtad person, som tillåter ditt ego att finnas med i samtalen, utan att kritisera eller döma dig. När hon gör detta, blir det lättare för mig som klient att få syn på saker jag själv behöver jobba mera med, utanför terapi stolen. Hon är även bra på att se situationer från många olika perspektiv, så man själv förstår att inte ta saker och ting personligt. Redan från första början i samtalen, bygger hon upp ett förtroende hos klienten, så att du känner dig trygg att öppna upp dig för henne. Hon är varm och accepterande, samtidigt som hon sätter sunda gränser. Jag kan varmt rekommendera Ulrika som samtalsterapeut. Från djupet av mitt hjärta, Tack Ulrika, för att du är äkta, varm och sann. Tack för att du är du."

- HELENA


"Tillbaka igen efter ett uppehåll. Tack Ulrika för din närvaro o lyssnande! Att få bolla alla tankar och känslor utan filter med dig hjälper mig att utvecklas."

- PIA


"Jättefint samtal som både bekräftade och utmanade mig - precis som jag önskade!

- MALIN


"Jag hade ett fantastiskt möte med Ulrika. Jag blev verkligen sedd och lyssnad på. Hon är klok och varm och gav mig konkreta och bra tips om hur jag ska komma ur min jobbiga situation."

- SARA