• Din varukorg är tom

SAGT OM ULRIKA

 "Ulrika är fantastisk! Jag har gått hos många olika terapeuter/samtalscoacher men Ulrika sticker verkligen ut som den bästa."
- SOPHIE

"Ulrika är en genuint hängiven och engagerad terapeut och är otroligt varm och öppen som person. Hon ser hela människan och är lyhörd inför alla önskemål. Jag sökte mig till henne för att få hjälp att hantera livet efter att jag tagit mig ur ett beroende och hon har hjälpt mig att se på mig själv och livet i ett perspektiv som ger mig en bestående stabilitet och harmoni."

- HENRIKA 

"Hos Ulrika känner man sig trygg och man blir varmt mottagen. Att vara hos henne ger mig varje gång nya nycklar till att lära känna mig själv bättre. Hon hjälper mig att förstå hur jag kan ge mig själv mer självkärlek och mer självkänsla. Ulrika förklarar på ett enkelt sätt så att det blir lätt att förstå."

- HELENE

"Att ha dessa samtal med dig Ulrika- där du lyssnar guidar och hjälper med mycket värme närvaro och pepp - det är fantastiskt! Mår så mycket bättre varje gång jag varit hos dig"
- PIA

"Tack Ulrika. Du har har hjälpt mig med din närvaro, din lyhördhet och din medkänsla. Känner mig trygg."
- LEILA

"Du är så bra! Vet exakt vad du ska säga för att få in mig på rätt bana. Dina tips har verkligen hjälpt. Ser fram emot vårt nästa möte."
- JOSEFIN

"Ett samtal med dig har gett mig mer än alla timmar jag gått hos olika psykologer tidigare."
- SANNA

"Bästa jag har varit med om iår! Så lugn, trygg och positiv! Hit ska jag verkligen komma tillbaka till!!"
- ALINA 

"Så lugn och välkomnande. Tack för att du lyssnar helt genuint."
- JULIE

"Tacksam är jag som hittade Ulrika på Bokadirekt. Här känner att jag kan vara mig själv. Ulrika är skicklig i allt hon gör. Jag har varit både på klangmassage och coaching. En underbar kombo. Jag kom dit jättestressad och trött. Nu har jag fått tillbaka lugnet igen. Den underbart sköna klangmusiken har fått min kropp/ chakran i balans igen. Alla mina spänningar i nacken försvann, så skönt jag hade ingen aning om kraften i klangskålarnas kraft. Jag kan också komma därifrån med nya insikter om mig själv och kommer ytterligare ett steg till personliga utveckling. Jag rekommenderar varmt att boka tid hos Ulrika."
- HELENE