MALA HALSBAND

Mind Harmony Sweden - Smycken med mening, gjorda med kärlek

Mala halsband är en sträng eller radband med 108 pärlor som har använts i tusentals år i traditioner inom buddhism, hinduism, yoga , bön och meditation. Man kan använda Malan som ett hjälpmedel vid meditation, som en påminnelse för något som är viktigt i ens liv eller helt enkelt bära det för att man tycker att det är vackert...

Mind Harmony Sweden´s Mala halsband är handknutna av mig med kärlek,  en knut mellan varje pärla, av ädelsten och ibland sandelträ och rudraksha och med silverfärgade metalldetaljer (nickelfria). Energismycken som har en djupare betydelse, varje del i smycket är där av en mening. Stenarna/kristallerna har en kraft som alltid finns där, vare sig vi är medvetna och känner av det eller inte. Välj det smycke som du känner dig dragen till, det blir alltid rätt.

Malahalsband - Mind Harmony Stockholm

https://www.instagram.com/mindharmonysweden/

Alla smycken är handgjorda av mig och med olika design, inget blir exakt det andra likt... om du har några önskemål om stenar eller färg eller
hänge/tofs går det bra att komma med en förfrågan. 

Det kommer att komma upp fler smycken efter hand. Håll gärna koll på Mind Harmonys Facebooksida eller Instagram för uppdateringar.
https://www.facebook.com/mindharmonysweden/
https://www.instagram.com/mindharmonysweden/

Pris  från  950 kr   
pris beroende på stenar/kristaller samt detaljer
längden på halsbanden är ca 90 cm utan hänge/tofs för 6 mm pärlor, med 8 mm pärlor blir det ca 100 cm utan hänge/tofs.
Om inget annat står på bilderna så är halsbanden gjorda med 6mm pärlor.  


Mer information om de egenskaper de stenar/kristaller har som jag använder till mina smycken  kan du läsa om under fliken Stenar/Kristaller.
Med ditt smycke får du en beskrivning om de kristaller/stenar som det är gjort av och de egenskaper de står för.
Gå till webbshoppen för att beställa och se fler smycken. Du kan även höra av dig till info@mindharmony.se om du har särskilda önskemål.