ALLMÄNNA VILLKOR

Välkommen att höra av dig till mig för att boka samtal - terapisamtal eller coachande samtal, healing behandling  eller gå en utvecklande kurs. Mitt mål är att alltid möta dig med närvaro, fullständig acceptans och värme. Jag arbetar självfallet under tystnadsplikt och följer HumaNovas och Psykosyntesförbundets etiska regler. Jag följer de lagstiftningar som gäller kring personuppgiftslagen, du kan läsa mer om Mind Harmony Sweden ABs integritetspolicy här.

Jag tar emot för samtal i Stockholm på Katarina Bangata 29 eller Walk&Talk i Tyresö eller Hellasgården i Nacka. Men vi kan även boka in samtal via distans.

Med anledning av COVID-19 vill jag meddela att jag tar emot klienter som vanligt så länge både jag själv som mina klienter är friska och symtomfria. Jag gör också mitt yttersta för att följa de hygienkrav som rekommenderas. Jag erbjuder även sessioner via Skype, FaceTime eller GoogleDuo om man så önskar. Möjlighet finns också att ta samtalet utomhus - Walk & Talk. Skulle du känna symptom och behöver avboka med kort varsel kan vi ta samtalet via telefon/videosamtal.


Här kan du läsa mer om:
Boknings/avbokningsregler
Priser & villkor
Integritetspolicy

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor: info@mindharmony.se  eller 070-5434004